Sfaturi, sugestii

  • Nu recurge la umplerea manuală! Folosește o linguriță. Poți astfel evita senzația de lipire a mâinilor și impregnarea degetelor cu savoarea aferentă unui anumit gust.
  • Nu vârsa în ceramică. Ar fi mai simplu, dar nu neapărat mai bine. Dacă torni sau verși, pietricele pot fi răsfirate cu ușurință și se poate ivi chiar și situația în care în ceramică să ajungă prea mult din aromatizant, care în cazul unuia de tip egiptean, de ex. nu atrage după sine multe beneficii.
  • Nu umple mai mult decât permite limita sau marginea ceramicii. Nici măcar atât întrucât astfel acoperirea dispozitivului tău de ceramică devine dificilă.
  • Dacă recurgi la utilizarea unei folii de aluminiu, acordă maximă atenție. Chiar și dacă procedura de umplere a fost bine și atent realizată, poate surveni situația ca una sau două pietricele să găurească folia de aluminiu.
  • În momentul găuririi, devine dificilă perforarea pietricelelor, așa că nici nu meritp efortul. Dacă în locul în care ai dori să înțepi, în calea perforatorului tău se ivește câte o pietricică, înțeapă mai încolo. Dacă forțezi, se va produce ruperea foliei și procedura poate fi luată de la început.
  • Merită pregătirea inițială a foliei, întrucât umplerea ceramicii cu piatra minerală Shisharoma devine astfel mai rapidă și mai sigură.
  • Pietricelele uzate și uscate (răcite) trebuie presărate din nou în cutie, fiind reutilizabile. Nu produce murdărie în mod inutil.
  • În momentul rearomatizării, se recomandă utilizarea exclusiv a aromelor fără zahăr și miere. Citește cu atenție componentele/ingredientele și instrucțiunile de utilizare de pe cutia siropului tău și folosește-l conform prescripțiilor producătorului.
joi, februarie 23, 2012, 7:41 pm Sfaturi, sugestii