Pietre minerale speciale

Piatra sau roca Shisharoma sunt fărâmituri de piatră de origine vulcanică. De circa 10 milioane de ani așteaptă intactă, în aceeași stare în care craterul incandescent l-a scuipat din interior, pentru a ajunge în ceramica cuiva și să se aprindă pentru a arde din nou. Alegerea celei mai potrivite pietre, roci are loc cu ajutorul unor geologi excelenți (le mulțumesc și pe această cale). Sarcina maximă constă în alegerea rocii potrivite și  a minereurilor optime, precum și prelucrarea acestora. Obiectivul nostru constă în aceea ca Shisharoma să prezinte în mod izolat caracteristici de natură pozitivă, favorabilă.

Roca exploatată este măcinată în mod corespunzător, fiind selectată după mărime, spălată în mod meticulos. Ulterior, se procedează la eliminarea printr-o încălzire la cca. 300 grade, a tuturor aromelor și umidității necorespunzătoare.

Miile de microcapilare asigură la nivelul fiecărei pietricele posibilitatea de a aspira și cea mai mică picătură de lichid, fără ca siropul gustos, aromat să fie forțat în interior printr-o presiune ridicată sau prin orice altă tehnică neutilizabilă la domiciliu.

Aceasta înseamnă ca și Tu poți să îți prepari la domiciliu orice fel de gust, aromă fără a recurge la adoptarea unei tehnici speciale. Este suficientă amestecarea rocii și a Shisha siropului indicat și după câteva minute vei emite un fum care ar fi invidiat și de Dragonul  Süsü (drept de autor Csukás István).

duminică, februarie 9, 2014, 8:15 pm Pietre minerale speciale