Piatra de narghilea

Ei, oare ce este piatra minerală de narghilea? Poate suna puţin ciudat. La auzirea cuvântului piatră de narghilea apar întrebări în mod just. Pentru început să clarificăm că în cazul în care vorbim despre piatra de narghilea, această piatră pentru care componentă reprezintă materie de bază. Desigur, nu corpului narghilelei, ceramicii sau recipientului, ci „tutunul” în sine este piatra de narghilea. Adică, poate fi folosit mai precis în locul tutunului de narghilea.

Piatra de narghilea Shisharoma este o piatră minerală specială, fiind o fărâmitură de piatră de origine vulcanică. De 10 milioane de ani stă şi aşteaptă în starea ei iniţială, așa cum a aruncat-o craterul fierbinte, pentru a ajunge în ceramica cuiva şi a se încinge/încălzi iar.

Desigur, înainte să ajungă la tine, piatra trece printr-un tratament. Prin tratament se înţelege mărunţirea, clasificarea, spălarea şi uscarea ei. Piatra de narghilea poate fi numită altfel o piatră minerală curată, naturală.

De ce au pietrele minerale de narghilea aflate în cutiile Shisharoma o aromă plăcută, bine percetibilă? De gust este răspunzătoare aroma de narghilea Shishasyrup. Despre aceasta poţi citi pe pagina web a Shishasyrup. În final, să vedem câteva întrebări apărute în legătură cu piatra de narghilea.

Cât de bine înlocuieşte piatra de narghilea tutunul de narghilea?

Pe parcursul utilizării narghilelei, de fapt, tutunul nu are un rol important. Face posibilă numai o suprafaţă portantă şi o dozare uniformă de aromă melasa. Datorită structurii sale spongioase, piatra de narghilea poate absorbi o cantitate mai mare de melasă aromată. Astfel, asigură o suprafaţă mai mare, deci se va produce mai mult fum. Într-o cantitate mai mare, melasa fumegă din piatra de narghilea mai mult timp, astfel putându-se obţine o umplere mai îndelungată.

Ce alte avantaje mai prezintă, în afară de preț?

Cel mai important lucru este faptul că piatra de narghilea nu conţine gudron şi nu conţine nicotină! Nu există tutun, deci nu există nici substanţe nocive. În acest fel, folosirea narghilelei este mai sănătoasă, mai puţin dăunătoare.

Dacă nu există tutun, de ce scoate fum piatra de narghilea?

Motorul Shisharomei este, după cum ştim, Shishasyrup. Marea parte și densitatea fumului este conferită de evaporarea melasei şi nu de fumul tutunului. Astfel, piatra de narghilea nu scoate fum,  ci aburi, însă ne redă foarte bine gusturile.

Mă tem puţin de această noutate, tutuşi este o piatră. Care sunt experienţele generale?

Deci, nu trebuie mestecat, la fel cum nu trebuie mestecat nici tutunul. La utilizarea ei profesională putem avea parte numai de impresii pozitive.

În fabricarea produselor noastre am avut în vedere nevoile utilizatorilor de narghilea din ţară şi din străinătate. Piatra minerală de narghilea a devenit o modă, astfel se răspândeşte şi piatra de narghilea. Pe baza confirmărilor primite, 99% dintre cumpărătorii noştri au fost mulţumiţi de piatra de narghilea Shisharoma.

Poate fi cumpărat de cei sub 18 ani? O pot utiliza şi tinerii?

Cu siguranță, da. Nu întâmplător nu există mărci pe pachetele pietrelor de narghilea, întrucât nu este tutun. Astfel, piatra de narghilea poate fi cumpărată de oricine, indiferent de categoria de vârstă, desigur între anumite limite logice. Un aspect pozitiv important este faptul că poate fi cumpărată şi prin magazinele virtuale. (Partenerii noştri pot fi găsiţi în punctul meniului -Unde se găseşte-. ÎN cazul în care nu poţi găsi sesizaţi comerciantul sau chiar pe noi.)

Pot să resimt amețeala și în urma utilizării acesteia?

Datorită faptului că piatra de narghilea nu conţine tutun, nu vom ameţi nici dacă tragem puternic de mai multe ori. Totodată, acest lucru înseamnă că putem sufla „nori de fum” mai mari, mai precis nori de abur.

Contraindicaţii

În cazul persoanelor ce suferă de diabet s-au remarcat mai multe cazuri în care celui care a utilizat narghilea cu tutun i-a scăzut glicemia. În cazul pietrei de narghilea nu am auzit de nici un caz asemănător, însă, cu toate acestea, nu le recomandăm celor cu diabet nici o formă de folosire a narghilelei.

joi, februarie 23, 2012, 7:46 pm Piatra de narghilea