Funcționarea

Shisharoma nu arde în opoziție cu produsele din tutun. Datorită structurii sale poroase deosebite , reușește să absoarbă aromele glicerinoase și substanțele aromate și să le evapore sub acțiunea căldurii. Întrucât piatra sau roca de narghilea Shisharoma prezintă o suprafață specifică mare, dispune, într-o mare măsură, de capacitatea de a elibera substanțele aromatice împreună cu glicerina dând astfel naștere norilor aromați de aburi pe care aspirându-le în gura noastră putem simți gustul produsului Shisharoma.

Beneficii sau avantaje suplimentare ale Shisharomei:

  • Aromatizante multiple: Putem alege dintr-o diversitate de mai mult de 35 de arome,gusturi.
  • Reutilizabil – economic: O cutie de piatră de narghilea Shisharoma poate fi utilizată de mai multe ori, nefiind necesară cumpărarea uneia noi.
  • Rearomatizate: Printr-o simplă clătire în apă, urmată de o uscare meticuloasă, poate fi rearomatizată cu o aromă nouă, unică.
  • ·      Nu este legată de limită de vârstă: Nici utilizarea, nici achiziționarea sa nu este legată de limita de vârstă.
  • Poate fi pus în vânzare fără autorizație sau licență accize: Nu se impune prezența unei autorizații speciale, având astfel posibilitatea de a vă diversifica oferta și de a crește cifra de afaceri.
miercuri, octombrie 8, 2014, 10:00 am Funcționarea