Arome

Am avut o concepție sau imagine ușor diferită despre paleta gustativă a Shisharomei, față de aromele pietrelor de narghilea și de tutun care se găsesc pe piață la momentul actual. Nu merită să concepi douăzeci și șase de arome identice și, să recunoaștem, nici nu este mare lucru.

Aromele adecvate au fost alese după testări de câteva luni a mai multor sute de mostre aromatice solicitate de la cei mai mari producători de arome de tutun și alimente din Europa și întreaga lume – aducem încă o dată mulțumiri cooperării statornice a tuturor participanților – iar aromele alese au fost testate în 3-6 concentrații diferite până când s-a format oferta actuală, dar pe care încercăm să o lărgim, dezvoltăm. Există anumite gusturi pentru care căutăm și la ora actuală aroma corespunzătoare, dar pe baza mostrelor existente nu le considerăm încă la un nivel – sau le-am refuzat datorită conținutului de alcool – încât să apară sub marca  Shisharoma și  Shishasyrup.  Conform planurilor noastre, până la sfârșitul anului 2013, oferta noastre de gusturi, arome se va extinde până la gama de 35 gusturi/arome.

Până atunci să avem mai degrabă mai puține tipuri, însă cele existente să fie mult mai puternice, intensive, cu un conținut mai ridicat de fructe din punct de vedere al calității și intensității decât cele obișnuite. Datorită faptului că vorbim de un articol de deliciu, acesta să fie de bună calitate, și consumarea sa să fie plăcută.

Putem întâlni în mai multe cazuri aroma dulce a muscatului, cu caracterul cremos al iaurtului și vaniliei, cu senzația de răcoare a mentei. Paleta aromelor, în principal,  este proaspătă, de înghețată, cu fructe. Aromele  Shisharoma și  Shishasyrup nu conțin alcool, putând fi  astfel consumate fără limită de vârstă.

Oferta actuală este compusă din următoarele arome:

 1. 2 Meri
 2. Măr Verde
 3. Caise
 4. Banană
 5. Berry Mint ( afine negre+strugure+zmeură+căpşune+mentă )
 6. Blue Mint ( afine-mentă )
 7. Energizant
 8. Afine
 9. Cireşe
 10. Cireşe + Cola
 11. Ciocolată + Mentă
 12. Ciocolată
 13. Cho-co-rum ( ciocolată + cocos + rom )
 14. Cocos
 15. Exotic Mix (portocale+banană+cocos+ananas+scorţisoare)
 16. Strugure Alb
 17. Strugure – Mentă
 18. Strugure Negru
 19. Visine cu rom + ciocolată
 20. Lămîie
 21. Lămîie cu Mentă
 22. Pepene Galben
 23. Mentă
 24. Portocale
 25. Portocale + ciocolată
 26. Piersică
 27. Pinacolada
 28. Ananas
 29. Prune
 30. Zmeură
 31. Rom + Cola
 32. Căpşune
 33. Vanilie
 34. Virginiatutun+Miere
 35. Pepene Roşu

2016 Arome

 1. Fresh (portocale+lămîie+mentă+ menthol)
 2. Măr cu gheaţă ( măr + menthol )
 3. Afine roşii ( merişoare cu gheaţă)
 4. Mango cu gheaţă ( mango+menthol)
 5. Maracuja cu gheaţă ( maracuja+ menthol)
 6. Melody (pepene galben-pepene roşu-mentă-mentholat)
 7. Pa-na-ma ( portocale-mango-papaya)
 8. Papaya
 9. Strugure – Afine
 10. Afine negru – Afine roşii
 11. Gumă de mestecat mentolat
 12. Gumă de mestecat frutti
 13. Tropicană ( papaya+maracuja+lămîie+mango )

2016 Arome photos

shisharoma-hubblybubblygum-frutti shisharoma-fresh shisharoma-frozen-apple shisharoma-tropic shisharoma-hubblebubble-classic shisharoma-gummiberry-juice shisharoma-grape-berry shisharoma-frozen-papaya shisharoma-frozen-panama shisharoma-frozen-melody shisharoma-frozen-maracuja shisharoma-frozen-mango shisharoma-frozen-cranberry
shisharoma-2applesshisharoma-apricotshisharoma-bananashisharoma-berrymintshisharoma-blackgrapesshisharoma-blueberryshisharoma-bluemintshisharoma-bluenrgshisharoma-cherryshisharoma-cherrycolashisharoma-chocolateshisharoma-chocomintshisharoma-chocoorangeshisharoma-chocorumshisharoma-coconutshisharoma-exoticmixshisharoma-grapemintshisharoma-greenappleshisharoma-jamaicancherryshisharoma-lemonshisharoma-lemonmintshisharoma-melonshisharoma-mintshisharoma-muscatgrapesshisharoma-orangeshisharoma-peachshisharoma-pinacoladashisharoma-pineappleshisharoma-plumshisharoma-raspberryshisharoma-rumcolashisharoma-strawberryshisharoma-vanillashisharoma-virginhoney

sâmbătă, ianuarie 14, 2017, 12:11 am Arome